• KNIHOBÚDKA Mamy Margity

          • Myšlienka vytvoriť KNIHOBÚDKU v areáli areáli Saleziánskeho diela na Trnávke v nás driemala už dávnejšie. Je výsledkom spolupráce troch organizácii pôsobiacich v tomto priestore. 

            Vďaka tomuto projektu sa môžeme tešiť na letné čítania pre deti tak z Materskej školy Mamy Margity, ako aj z Materského centra Margarétka. Ku KNIHOBÚDKE má prístup aj široká verejnosť, ktorá si tu môže zaujímavé knihy nielen požičiavať, ale sa aj s dobrou knihou podeliť 

             

            Tento projekt sa uskutočnil vďaka finančnej podpore Mestskej časti Ružinov vrámci projektu Komunitných dotácii 2022 a výrobcovi Jozefovi Materňákovi - Drevmat.

          • Prerušenie prevádzky mš

          • Na základe prieskumu záujmu o umiestnenie detí v materskej škole počas jesenných prázdnin a  z dôvodu nízkeho počtu nahlásených detí bude v súlade so školským poriadkom prevádzka materskej školy 28. a 31. 10. 2022 prerušená

            Materská škola bude v prevádzke opäť od 2. 11. 2022.

        • Brigáda
          • Brigáda

          • V sobotu 8.10. sa v areáli MŠ konala brigáda pri ktorej sa spoločnými silami vyčistili záhony a chodníky v okolí ihriska, vyupratoval domček na detskom ihrisku, vyšmirgľovali a natreli stolíky a bedne na piesok.  Spoločne sme vypleli betónovú plochu v okolí ihriska. Na detskom ihrisku sa vysadili nové stromčeky a kríky.

            Ďakujeme všetkým rodičom za pomoc a príjemnú atmosféru počas brigády a tež všetkým, ktorí doniesli a prichystali chutné občerstvenie.


            Zároveň veľká vďaka patrí aj Nadácii BVS, ktorá finančne podporila výsadbu zelene na detskom ihrisku Pinardi pri MŠ Mamy Margity. Vďaka grantovému programu "Zelený región 2022" sme mohli skrášliť a zveľadiť naše ihrisko.